SALE bij fonq.nl

Skottelbraai kiezen; welke kies je?

CADAC SkottelbraaiWaar moet je opletten bij het aanschaffen van een Skottelbraai?

Er zijn verschillende modellen van de Cadac Skottelbraai op de markt, waar je op dien te letten is puur persoonlijk. De ene gaat voor een kleinere model en de ander voor een groter. Ook de accessoires die erbij zitten verschillen per soort. Dit zijn de basis modellen:

Carri Chef model (47 centimeter en de goedkoopste op de markt), deze Skottelbraai is makkelijk inklapbaar en mee te nemen.

Carri Chef Deluxe (hetzelfde als de Carri Chef model, maar dan met diverse accessoires).

Carri Leisure Chef (deze XL variant van de Cadac Skottelbraai, is groter maar liefst 57 cm en vooral geschikt voor bij een camper of thuisgebruik).

Safari Chef LP (met ovendeksel, die je als Wok kunt gebruiken, kleine variant van de Cadac Skottelbraai) 29,5 cm.

Dit zijn de basismodellen van de Cadac Skottelbraai die op de markt zijn gebracht. Om de zoveelste tijd komen er iets andere modellen op de markt. Bezoek daarom altijd even de website van onze partner Fonq. Fonq.nl is een bekende en grote webwinkel en gespecialiseerd in o.a. de Cadac Skottelbraai en haar accessoires.

Bekijk hier de website Fonq.nl, bekijk de Cadac Skottelbraai’s.

Liever een Weber BBQ?

Wenst u liever een Weber BBQ aan te schaffen? Dat kan ook! Lees hier de verschillen en bekijk welke Weber BBQ’s wij aanbieden! Wij bieden via onze partner VTwonen.nl diverse Weber BBQ’s aan. Ook kunt u hier accessoires bestellen.

Is een Cadac Skottelbraai of Weber BBQ duur?

Een Cadac Skottelbraai of Weber BBQ hoeft niet duur te zijn. Het is maar net welke wensen u heeft. Wilt u veel of weinig accessoires, wilt u een groot of klein model. Alles hangt van uw wensen af. U kunt er altijd voor kiezen om via onze website voordelig accessoires te bestellen. Bekijk hier de accessoires voor de Cadac Skottelbraai. Hier vindt u de accessoires voor de Weber BBQ’s.

Wij bieden de goedkoopste Cadac Skottelbraai’s en Weber BBQ’s via onze partners aan. Omdat het grote partijen zijn en bekende webwinkels kunnen ze groot inkopen, maar niet alleen de prijs is zeer scherp, misschien net zo belangrijk is de  service top.

Meer informatie of aankoopadvies van de Cadac Skottelbraai of Weber BBQ?

Wilt u advies hebben over de aanschaf van een Cadac Skottelbraai of Weber BBQ? Bezoek dan de website van onze aanbieders voor de Cadac Skottelbraai Fonq.nl en voor de Weber BBQ VTwonen.nl! Zij helpen u graag bij een advies op maat.

Kent u de Cobb BBQ al?

Bent u al bekend met de Cobb BBQ? Misschien heeft u er weleens van gehoord of heeft u hem al gezien. De Cobb BBQ! Deze BBQ is een heerlijke compacte en kleine grill BBQ voor thuis of buitenshuis en gemakkelijk mee te nemen. Deze Cobb BBQ bieden wij sinds kort via onze website aan, via onze partner VTwonen.nl.

Wie is Skottelbraai.org?

Skottelbraai.org is een website die oorspronkelijk is opgericht om mensen te informeren over de aanschaf van de Cadac Skottelbraai. Op onze website vindt u niet alleen informatie over de Skottelbraai maar ook heerlijke recepten, accessoires en o.a. meer informatie als over de geschiedenis.

Wij zagen dat mensen ook informatie zochten over een vergelijkbaar product  zoals de Weber BBQ en de Cobb gasbarbeque. Wij bieden dan ook sinds een tijd informatie over dit product.

Deze website is opgezet voor mensen door mensen. Mensen zoals u die geïnteresseerd zijn in deze merken en heerlijke recepten.

Het aanschaffen van een Cadac Skottelbraai, Cobb BBQ of Weber BBQ is heel makkelijk via onze website te doen. U gaat naar onze partners Fonq.nl of VTwonen.nl en daar vindt u nog meer producten van dit merk. Ook kunt u aldaar met vragen terecht. Onze website heeft een samenwerking met deze websites aangegaan en op die manier kunnen wij de voordeligste op de markt via onze partners zijn.

 

 

 Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.