CADAC skottelbraai of WEBER Barbecue?Laten we maar gelijk eerlijk zijn! Wij weten het antwoord op de vraag liever een CADAC skottelbraai of een WEBER barbecue ook niet. Als je een skottelbraai met een barbecue wilt vergelijken is dat hetzelfde als appels met peren vergelijken. Je kunt jezelf het beste afvragen wil je barbecueën of skottelbraaien net zoals je in wintertijd ook kiest om te fonduen of te gourmetten.

Beide zijn erg lekker maar het is totaal een andere manier van voedsel bereiden. Met gourmetten heb je iets meer mogelijkheden dan dat je met fonduen hebt en zo is dat voor een skottelbraai in vergelijking met een barbecue ook. Het toppunt voor de ECHTE buiten kok is natuurlijk om in bezit te zijn van beide apparaten. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om op een houtskoolvuurtje van je barbecue het vlees te grillen en daarnaast in de skottelbraai je groente en aardappeltjes te bereiden. Een heerlijke combinatie.

Zoekt u een andere barbecue dan de Weber BBQ?… Dat kan natuurlijk ook, alhoewel de Weber BBQ’s natuurlijk wel erg compact, handig en mooi zijn om mee te nemen. Je kunt er ook altijd voor kiezen om een BBQ schotel van de Skottelbraai te bestellen. Sommige varianten van de Skottelbraai zijn een BBQ variant of hebben die. Het enige verschil tussen een Weber BBQ en een Skottelbraai BBQ is dat de ene vaak op houtskool of elektriciteit werkt en de ander op gas.

Bekijk hier de soorten Skottelbraai’s die op de markt zijn verschenen en die u kunt aanschaffen. Deze Skottelbraai’s worden u aangeboden door onze partner Fonq.nl

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.