De Weber barbecue BBQ


Koop nu voordelig de Weber BBQ

Wil je een Weber barbecue kopen, dan ben je op deze pagina op de juiste plek! Op deze pagina geven wij je verschillende informatie over de Weber BBQ en accessoires die men op het internet aanbiedt. Voordat je een Weber BBQ aanschaft is het verstandig na te denken waarvoor je hem nodig heeft, zo verschillen ze qua grootte.

Als je op het internet kijkt kom je verschillende soorten Weber BBQ’s tegen, voor verschillende prijzen. Van modellen voor thuis tot tafelmodellen. De Weber barbecue is de ideale BBQ voor in je tuin, op vakantie of op je balkon. Samen genieten van een stukje vlees, gezellig samen met vrienden of familie.

Met Weber BBQ maakt je de ideale smaaksensatie!…

De houtskoolbarbecue’s/brikettenbarbecues

Basis model (Weber BBQ Weber Original Kettle): De Weber Original Kettle is het basis model BBQ van Weber. Hij heeft een diameter van 57cm. En is ideaal voor het bereiden van de snelle maaltijd. Het is een prijsbewust instapmodel, van top kwaliteit. Zo heeft het een dekselgreep met hitteschild, porselein geëmailleerde deksel en ketell, 3 versterkte handgrepen, dekselthermometer, roestvaststalen one-touche reinigingssysteem, bovenrooster, brikettenrails en weerbestendige wielen.

Weber original kettle

> Bestel nu! < 

Gasbarbecue’s

Helaas ;( dit model is niet meer voorradig, voor een andere Gas barbarbecue ga naar onze partner Fonq.nl. De Gasbarbecue’s van Fonq.nl.

Basis model (Weber Q2200 Gasbarbecue): Deze luxe gasbarbecue beschikt over 2 branders met een totaal vermogen van 3,5 kW, elektronische ontsteking, tweedelig geëmailleerd gietijzeren grillrooster, met flavorizers bars, beschermd brander tegen het vet, 2 gasregelknoppen voor indirect en direct traploos grillen, uitneembaar druipbakje, gasfles, 2 werkbladen, thermometer en een Grill out handgreepverlichting. Ook beschikt de barbecue over een luxe rolwagen, voorzien van gereedschapshaken en afdekscherm en een warmhoudrek, dat het bruikbare oppervlak vergroot.

Weber Q3200 Gasbarbecue

Zoek alternatief 

Elektrische barbecue’s

Helaas ;( dit model is niet meer voorradig, voor een andere Elektrische barbecue’s ga naar onze partner Fonq.nl. De elektrische Barbecue’s van Fonq.nl.

Basis model (Weber Q1400 elektrische barbecue): Deze luxe elektrische barbecue beschikt over kookplaat van maarliefst 64x32cm, de kuip en deksel zijn gemaakt van gietaluminium, waardoor de warmte optimaal behouden blijft. De warmtespiraal verwarmt het grilloppervlak gelijkmatig waardoor je het gehele rooster kunt gaan gebruiken. Met de instelbare regelknop stel je het vermogen snel en gemakkelijk in, waardoor je altijd op de juiste temperatuur kunt grillen. Met het vetopvangbakje kun je het schoon maken, maar ook met het Q grillrooster reinig je eenvoudig de Weber BBQ binnen 10 minuten, hierdoor worden de etensresten weggebrand en vervolgens kun je het rooster met een borstel schoonmaken.

Weber Q1400 elektrische barbecue

Zoek alternatief 

Buitenkeukens

Basis model (Weber Genesis 2 E-310 CBS buitenkeuken): Deze luxe buitenkeuken beschikt over twee werkbladen (één inklapbaar) die zorgen voor extra ruimtebesparing. De barbecue heeft vier wielen, waarvan er twee vergrendeld kunnen worden. Ook beschikt deze Weber barbecue over handige ophanghaken voor de barbecue tools. Hij is voorzien van drie RVS branders en een gasregelknop. Ook heeft het een warmhoudrek. O.a. om warm vlees warm te houden. Tevens wordt er een grillrooster, deksel en gebruikershandleiding geleverd.

Weber Genesis 2 e-310

> Koop nu! < 

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.