Skottelbraai kiezen; welke kies je?


Waar moet je opletten bij het aanschaffen van een Skottelbraai?

Er zijn verschillende modellen van de Cadac Skottelbraai op de markt, waar je op dien te letten is puur persoonlijk. De ene gaat voor een kleinere model en de ander voor een groter. Ook de accessoires die erbij zitten verschillen per soort. Dit zijn de basis modellen:

Carri Chef  2 LP Skottel model (Dit model van de skottelbraai heeft een diameter van 27cm en is een laag model, het wordt geleverd met BBQ-rooster, pandrager en bakplaat).

Carri Chef Deluxe (Hetzelfde als de Carri Chef 2 LP model maar dan hoger en heeft een grotere diameter (48,5 cm ).

Carri  Chef 2 (Deze skottelbraai is geschikt om te wokken handig bij de camper of thuisgebruik, het heeft een diameter van 48,6 cm).

Carri Chef 2 BBQ/Plancha (Voorzien van bak- en grilplaat weegt slechts 3,5kg, handig voor mensen die touren of die met de tent verblijven op de camping). 

Dit zijn de basismodellen van de Cadac Skottelbraai die op de markt zijn gebracht. Om de zoveelste tijd komen er iets andere modellen op de markt.

Liever een Weber BBQ?

Wenst u liever een Weber BBQ aan te schaffen? Dat kan ook! Lees hier de verschillen en bekijk welke Weber BBQ’s men op het internet aanbiedt!  Ook kunt u hier accessoires vinden. 

Is een Cadac Skottelbraai of Weber BBQ duur?

Een Cadac Skottelbraai of Weber BBQ hoeft niet duur te zijn. Het is maar net welke wensen u heeft. Wilt u veel of weinig accessoires, wilt u een groot of klein model. Alles hangt van uw wensen af. U kunt er altijd voor kiezen om via onze website voordelig accessoires bij te bestellen. 

Kent u de Cobb BBQ al?

Bent u al bekend met de Cobb BBQ? Misschien heeft u er weleens van gehoord of heeft u hem al gezien. De Cobb BBQ! Deze BBQ is een heerlijke compacte en kleine grill BBQ voor thuis of buitenshuis en gemakkelijk mee te nemen. 

Wie is Skottelbraai.org?

Skottelbraai.org is een website die oorspronkelijk is opgericht om mensen te informeren over de aanschaf van de Cadac Skottelbraai. Op onze website vindt u niet alleen informatie over de Skottelbraai maar ook heerlijke recepten, accessoires en o.a. meer informatie als over de geschiedenis.

Wij zagen dat mensen ook informatie zochten over een vergelijkbaar product  zoals de Weber BBQ en de Cobb gasbarbeque. Wij bieden dan ook sinds een tijd informatie over dit product.

Deze website is opgezet voor mensen door mensen. Mensen zoals u die geïnteresseerd zijn in deze merken en heerlijke recepten.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.