Skottelbraai schoonmaak tips


Skottelbraai schoonmaken

Wilt u de skottelbraai schoonmaken, het is heel gemakkelijk. Giet wat water in de skottel en doe er wat afwasmiddel bij, je laat de skottel even aan, hierdoor laat het vuil door de warmte sneller los. Ga er dan met een afwasborstel er even langs en spoel het. Hierna ga je de skottelbraai drogen.

> Wilt u een Cadac Skottelbraai kopen of accessoires aanschaffen bekijk hier de soorten Skottelbraai’s van onze partner Fonq! <

Skottel BBQ rooster schoonmaken

Uw Cadac barbecue rooster kun je heel eenvoudig schoonmaken, laat de BBQ afkoelen, daarna leg je hem omgekeerd in het gras, de dauw zorgt er ‘s ochtends voor dat de etensresten week worden en zo kun je het gemakkelijk gaan afborstelen.

Over de Anti-aanbakfolie

De anti-aanbakfolie wordt gebruikt om de Cadac Skottelbraai mee af te dekken als er gekookt of gebakken wordt. U kunt de folie meerdere keren gebruiken en gemakkelijk afwassen, ook in de wasmachine. De folie zorgt er voor dat er niks op de Skottelbraai aanbakt. Het gebruik maken van o.a. olie of boter is niet nodig. Rol na gebruik de folie op.

Hoe gebruik je de Cadac Carri Chef 2?

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.