Soorten Weber BBQ’s


Soorten Weber BBQ’s barbecue’s

De Weber BBQ’s bestaan uit 3 soorten BBQ’s namelijk de houtskoolbarbecue’s, gasbarbecue’s, elektrische barbecue’s en de buitenkeukens. Op deze pagina bespreken wij met u deze soorten barbecue’s.

Tip! Zoekt u een Weber BBQ? Ga naar onze partner Fonq.nl voor Weber BBQ’s en Weber accessoires.

De houtskoolbarbecue’s/brikettenbarbecues

Heerlijk met geur en geluid, van de knisperende houtskool BBQ-en, heerlijk rokerige geur en de smaak van vlees, dat doze geur is gegrild. Het blijft altijd een sensatie om met een houtskoolbarbecue te BBQ-en. Met de Weber Kettle kunt u met vier grillmethodes BBQ-en namelijk direct, indirect en cirulair. Dankzij de brikettenstarter hoef je de gloeiende brikketten nooit aan te raken. De ventilatieopening zorgt voor lucht dat circuleert en de temperatuur op pijl houdt.

Houtskool of brikketten, dan adviseren wij altijd om briketten te kopen, voor de barbecue. Briketten hebben een langere brand en groeiduur dan houtskool en geven een betere smaak aan de maaltijd. Weber heeft voor de briketten barbecue de briketten starter ontwikkeld. In deze starter passen voldoende briketten voor 1 barbecue en maakt het aansteken van je barbecue eenvoudiger.

Gasbarbecue’s

Wil je elke dag BBQ-en of vaak dan is de gasbarbecue van Weber ideaal. Ze zijn qua werkhoogte prima, eenvoudig te verplaatsen. Dankzij de thermometer kunnen recepten probleemloos worden bereidt. Wilt je op hoge temperatuur grillen dan is de Genesis E-330 ideaal, zo is die voorzien van een extra brander de Sear Station. Ook kun je de gasbarbecue aansteken met een piezo-ontsteking, voor een veilige bediening. Ook is er de flavorizers voor de optimale barbecue smaak.

Elektrische barbecue’s

Wilt u elektrisch barbecueën, dan heb je een populaire keuze. Zo zijn de tafelmodellen  geschikt voor het balkon. Snel opgewarmd en weinig energie, goed voor het milieu. Ze zijn vrij gemakkelijk schoon te houden. De Weber barbecue is binnen enkele minuten klaar. Binnen 2 minuten. Je heeft wel altijd een stopcontact nodig.

Buitenkeukens

De buitenkeukens zijn veelzijdig, ruim en van design een sensatie. De gasbuitenkeukens, zijn voorzien van Flavorizerbars. Dit systeem verdampt de sappen die vrijkomen, waardoor alles mals blijft.

Ook heeft Weber een selectie uitzonderlijke rookovens, voor gerookt voedsel, een Weber tuinaard, voor een gezellige haardvuur.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.